Bo i en stuga på Prinsessan Eugenies Fridhem

Ängstugan - 4 bäddar

Ängstugan ligger vid en äng och ca 150 m från havet. Stugan har två rum, kök och WC och dusch. Fyra enkelsängar. Öppen spis. Stugan är på ca 36 m² och utrustad med elvärme, spis, kyl och frys, mikro, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Terrass. Genomgångsrum till toalett. Trädgårdsmöbler finns. WiFi finns. I Fridhemsparken finns Kaffestugan där vi serverar t ex nygräddade våfflor. Lakan och handdukar, städning och frukost ingår inte men kan beställas till.

Grindstugan - 5 bäddar

Grindstugan har 2 rum och kök samt WC/dusch och ligger i Fridhemsparken ca 150 m från havet.  5 enkelsängar.  Stugan är på 60 m² och utrustad med elvärme, spis, kyl och frys, mikro, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Trädgårdsmöbler finns. WiFi finns i stugan. I Fridhemsparken finns Kaffestugan där vi serverar t ex nygräddade våfflor. Lakan och handdukar, städning och frukost ingår inte men kan beställas till. Parkering finns.

Sjöutsikten- 2 bäddar

Stugan har ett rum med två enkelsängar, pentry, WC/dusch. Insynsskyddad uteplats med utsikt över havet. Stugan är på 18 m² och utrustad med elvärme, spis, kyl med frysfack, mikro, kaffebryggare samt enkel köksutrustning. Trädgårdsmöbler & Wifi finns. Lakan och handdukar, städning och frukost ingår inte men kan beställas till.I Villan serveras frukost som kan beställas. I Fridhemsparken har vi kaffestugan där vi serverar pajer, smörgåsar, hembakat bröd, saffranspannkaka och nygräddade våfflor. Sjöutsikten ligger på klinten mot havet. Parkering finns på området.

Lillstugan - 2 bäddar

Stugan har ett rum, kök och WC/dusch och ligger i ett naturområde ca 175 m från havet. Lillstugan har två enkelsängar. Stugan är på 21 m² och är utrustad med elvärme, spis, kyl och frys, mikro, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Trädgårdsmöbler & WiFi finns. Stugan ligger i anslutning till ån och Fridhems lilla vattenfall. Parkering finns på området.

Gärdestugan - 2 bäddar

Stugan har ett rum, WC/dusch och kök och ligger i naturområde ca 150 m från havet.  Två enkelsängar. Stugan är på 22 m² och utrustad med elvärme, spis, kyl och frys, mikro, kaffebryggare samt enkel köksutrustning. Trädgårdsmöbler och WiFi finns. I Fridhemsparken finns Kaffestugan där vi serverar t ex nygräddade våfflor. Lakan och handdukar, städning och frukost ingår inte men kan beställas till. Parkering finns på området.

Scoutstugan - 4 bäddar

Stugan har ett rum med två enkelsängar och en våningssäng. Matplats, öppen spis, WC/dusch och pentry. Terrass under tak.  Stugan är på ca 30 m² och utrustad med elvärme, spis, kyl och frys, mikro, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Stugan ligger i anslutning till ån och Fridhems vattenfall. Trädgårdsmöbler finns. WiFi finns i stugan. I Fridhemsparken finns Kaffestugan där vi serverar t ex nygräddade våfflor. Lakan och handdukar, städning och frukost ingår inte men kan beställas till.

Bokningen i fyra steg

  1. Välj datum(lö-lö) och antal personer. Bytesdag är lördag. Stugorna bokas lördag - lördag.
  2. Välj stuga och eventuella tillval.
  3. Skriv in dina kontaktuppgifter och kortnummer(VISA, Mastercard eller American Express.) OBS! Betalning sker vid ankomst.
  4. Bokningen klar! Du får ett bokningsnummer och en bekräftelse skickas till din e-post.

    Bokningsvillkor