Boende på prinsessan Eugenies Fridhem

Villan - huvudbyggnaden

Alla rum i den historiska byggnaden Villan har dusch och toalett. Städning, sänglinne och handdukar och frukost ingår. Gratis parkering och fri WiFi finns. Villan har 3 enkelrum, 12 dubbelrum och 3 trebäddsrum. Rummen nås med trappa.

Sjöstugan

Sjöstugan ligger på klinten nära stranden och har två enkelrum och tre dubbelrum. Slutstädning, sänglinne och handdukar samt frukost ingår. Rummen är utrustade med handfat. Dusch och WC finns i korridor.

Bungalowen

I Bungalowen finns 8 dubbelrum som nås med egen ingång och är utrustade med dusch och toalett. Slutstädning, sänglinne och handdukar samt frukost ingår. Utemöbler finns. I en del av rummen är husdjur välkomna.

Bostället

Sängkläder och handdukar ingår, men du måste bädda sängarna själv vid ankomsten. Handfat med varmt och kallt vatten finns på rummen. WC/dusch finns i korridor. Separata sängar. Rummet ligger i annexet Bostället, beläget 500 meter från huvudbyggnaden Villan. I Villan serveras frukosten och där finns även receptionen. Utemöbler finns i trädgården. Ca 200 meter bort ligger Fridhems vackra stenstrand och Kaffestugan där vi serverar pajer, smörgåsar, hembakat bröd, saffranspannkaka och nygräddade våfflor. Slutstädning, lakan och handdukar ingår. Fri WiFi och parkering finns på boendet.
Antal rum: 10 (Dubbelrum, 3-bäddsrum och 4-bäddsrum)
Antal våningar: 2

Fridtorp

Fridtorp är ett passande hus för grupper upp till 49 personer. 12 rum med privat dusch och toalett. Kök med kyl, frys, diskmaskin, matsal och samlingsrum. Frukost, lakan och städning ingår ej. Gratis WiFi och parkering. Kontakta info@fridhemgotland.se för mer information och bokning.